Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

Na području PPRP Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po tri prometne nesreće, a na području Donjeg Miholjca jedan prometna nesreća

FOTO:ilustracija

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA SEDAM PROMETNIH NESREĆA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća, u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, a ostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području PPRP Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po tri prometne nesreće, a na području Donjeg Miholjca jedan prometna nesreća.
 
UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 2,48 PROMILA

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu evidentirano tri vozača osobnog automobila i tri vozača bicikla kod kojih je utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi.
 
Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je kod vozača bicikla u Belom Manastiru, gdje je zaustavljen 48-godišnji biciklist. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 2,48 promila alkohola u krvi.
 
Najveća prisutnost alkohola u krvi kod vozača osobnog automobila evidentirana je u Đakovu, gdje je zaustavljen vozača osobnog automobila, 70-godišnjak iz Đakova. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,72 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

Stranica