Zlouporaba opojnih droga

Slika droga1300x200.jpg

ĐAKOVO - Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 23-godišnjak, 26-godišnjak i 19-godišnjak iz Đakova počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 23-godišnjak i 26-godišnjak iz Đakova počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Naime, policijski službenici PP Đakovo zaustavili su u večernjim satima 21. lipnja 23-godišnjeg Đakovčanina koji je kod sebe imao PVC vrećice sa više od 5 grama droge marihuana. Protiv 23-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu.

U jutarnjim satima 22. lipnja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 26-godišnji Đakovčanin, a za kojega se osnovano sumnja da je prodao drogu 23-godišnjaku. Prilikom pretrage kod 26-godišnjaka pronađeno je i oduzeto više od 200 grama droge marihuana, više od šest grama droge hašiš, više od dva grama i devet komada sjemenki indijske konoplje droge marihuana, kao i pločica pravokutnog oblika droge LSD. Također je izvršena i pretraga polju iza vikendice njegovog oca u Budrovcima. Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto četiri stabljike indijske konoplje nalik droge marihuana. U prijepodnevnim satima 23. lipnja policija je, uz kaznenu prijavu, privela 26-godišnjaka u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da je kazneno djelo zlouporabe opojnih droga počinio i 19-godišnji Đakovčanin. Mladić je u nekoliko navrata tijekom 2010. godine prodao drogu marihuana 23-godišnjem Đakovčaninu. Protiv 19-godišnjaka policija podnosi odgovarajuću prijavu.



Stranica