Projekt „ Vandalizam, alkohol i nasilje među mladima“

Slika PREVENCIJA-VAN-ALK-NAS/naslovna.jpg

U sklopu preventivnog projekta pod nazivom "VANDALIZAM, ALKOHOL I NASILJE MEĐU MLADIMA" u vremenu od 1. do 30. lipnja, u prostoru tri „Osvijetljena ostakljena ormarića - tzv. Citylight“, koji se nalaze u samom centru grada Našica, bit će postavljeni plakati sa temom 1. Alkohol, 2. Vandalizam, 3. Nasilje među mladima. Svrha je plakata ukazivati mladima i ostalim građanima koji su krenuli ili će krenuti u noćne provode na probleme tih noćnih provoda, te konzumacije alkohola i pojave vandalizma i nasilja među mladima.

Preventivni projekt provode Odsjek za prevenciju PU osječko-baranjske i kontakt policajci Policijske postaje Našice od početka mjeseca svibnja edukativnim predavanjima učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima i to u Osnovnim školama „Kralja Tomislava“ i „Dore Pejačević“ u Našicama, „Josipa Jurja Strossmayera“ u Đurđenovcu, „Ivana Brnjika Slovaka“ u Jelisavcu i „Hinka Juhna“ u Podgoraču.

Kako bi se mladima i njihovim roditeljima što bolje ukazalo na  problem, uz pomoć i partnerstvo Vijeća za prevenciju Grada Našica izrađeni su i plakati pod temama alkohol, vandalizam i nasilje među mladima, koji su postavljeni u školama i vrtićima na području grada i općine Našice, kao i na svim javnim ustanovama, te navedeni plakati postavljeni u prostoru Citylight. 



Stranica