Osijek EXPO i Motomobil

Slika osijek-expo.jpg

OSIJEK - Na sajamskom prostoru Pampas od 26. do 29. svibnja održat će se „Osijek EXPO i Motomobil“.

Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, u organizaciji tvrtke „Osječki sajam“ d.o.o., od 26. do 29. svibnja održat će se specijalizirana sajamska manifestacija „Osijek EXPO i Motomobil“. U sklopu manifestacije održat će se Međunarodni sajam graditeljstva i opreme, Obrtnički sajam, Sajam obrazovanja „Expert 2011“ te sajam automobila i prateće industrije. Sajam će okupiti izlagače iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Na sajmu će Odsjek za prevenciju, u suradnji sa Odjelom za sigurnost cestovnog prometa, Odsjekom za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću ove policijske uprave te Postajom prometne policije Osijek prezentirati svoj rad svim zainteresiranim osobama kroz stručne edukacije iz pojedinih oblasti, sa naglaskom na prometnu preventivu, uz podjelu promidžbenog materijala.

Policijski službenici Odsjeka za prevenciju i Postaje prometne policije Osijek će 27. svibnja od 17 do 19 sati učenicima osmih razreda Osnovne škole „Retfala“ održati predavanje na temu „Bicikl, motor, što je to?!“ te predavanje na temu „Motoristi u prometu“ članovima moto – klubova sa područja Županije osječko – baranjske.



Stranica