Pronašli im oružje i streljivo

Slika oruzje1.jpg

NAŠICE - Izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koriste 53-godišnjak i 29-godišnjak sa područja Našica.

U večernjim satima 13. svibnja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 53-godišnjak sa područja Našica. Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto revolver, puška sa užlijebljenim cijevima, puška M-48 i više desetaka komada streljiva. Izvršena je i pretraga kuće koju također koristi 53-godišnjak te je u kojoj je pronađeno i oduzeto više od 15 komada ručnih bombi, nekoliko komada improviziranih ručnih bombi, nekoliko komada tromblonskih mina i više od 2000 komada raznog streljiva.

Također, u večernjim satima 13. svibnja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 29-godišnjak sa područja Našica. Prilikom pretrage 29-godišnjak je predao policiji automatsku pušku sa tri pripadajuća spremnika, više stotina komada puščanog streljiva i nekoliko komada protuavionskog streljiva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 53-godišnjak i 29-godišnjak počinili kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu.



Stranica