Pronađena droga

Slika mara.jpg

OSIJEK - Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga protiv trojice Osječana podnose kaznene prijave za kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.  

U Radićevoj ulici u Osijeku 26. travnja oko 15 sati policijski  službenici Odsjeka kriminaliteta droga zatekli  su  28-godišnjaka iz Osijeka. Izvršenim pregledom kod njega pronašli su tri paketića ukupne težine veće od četiri grama u kojima se nalazila opojna droga marihuana. Istoga dana policijski službenici su temeljem  naloga  Županijskog suda u Osijeku izvršili pretragu stana i drugih prostorija kod 28-godišnjaka, gdje su pronašli preciznu digitalnu vagu, četiri tablete s otisnutim logotipom u obliku petokrake te oko 150 grama opojne droge marihuane. Također je izvršena pretraga doma i drugih prostorija u vlasništvu 31-godišnjakinje iz Črnkovaca. Naime, u stanu u Osijeku kojeg je dala na korištenje pronađeno je oko 700 grama opojne droge marihuane i jedna precizna digitalna vaga. Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je marihuana u vlasništvu 31-godišnjaka iz Osijeka.

Također se provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano sumnja i da je 30-godišnjak iz Osijeka u više navrata kupovao veće količine droge marihuane od 31-godišnjaka iz Osijeka.  

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga protiv trojice Osječana podnose kaznene prijave za kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.



Stranica