Održan SALORI

Slika SALORI-MANJE ORUŽJA300-200.jpg

OSIJEK - Na sajamskom prostoru Pampas – Osijek od 15. do 17. travnja u organizaciji tvrtke Osječki sajam održana je specijalizirana sajamska manifestacija Salori - Sajam lova, ribolova i turizma.

Na sajamskom prostoru Pampas-Osijek od 15. do 17. travnja u organizaciji tvrtke Osječki sajam održana je specijalizirana sajamska manifestacija Salori - Sajam lova, ribolova i turizma.

Odsjek za prevenciju ove Policijske uprave  u suradnji sa Vijećem za prevenciju grada Osijeka prezentirao je rad policije po pitanjima svih oblika prevencije. Naglasak na ovoj sajamskoj manifestaciji bio je oružje te opasnosti koje prijete pojedincima uslijed nestručnog korištenja. Policijski službenici su promovirali akciju "Manje oružja - manje tragedija" koja se od 2007 god. provodi u suradnji sa UNDP-om. Zainteresiranim posjetiteljima sajma je uz educiranje o akciji, odnosno aktivnostima Odsjeka za prevenciju dijeljen prigodan promidžbeni materijal ( majice, blokovi za pisanje, olovke te edukativni letci).

U dvorani za sastanke Paviljona 1, 17. travnja u 11 sati, policijski službenik Odsjeka za prevenciju održao je predavanje na temu „Manje oružja-manje tragedija“, a policijski službenik protueksplozijskog Odsjeka održao je predavanje na temu „Vrste i opasnosti minskoeksplozivnih sredstava“. Predavanjima je prisustvovalo oko 80-tak posjetitelja uglavnom lovaca pripravnika.



Stranica