Pijan sugrađanima bušio gume!

OSIJEK - Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila je da 17. listopada 33-godišnji Osječanin bušio gume i oštećivao vozila na automobilima u Donjem Gradu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 33-godišnjim Osječaninom, policija je utvrdila je da 17. listopada između 21 i 22 sata, uporabom noža i šila, izbušio gume na pet automobila svojih sugrađana, dok je na šestome, na karoseriji vozila, načinio više ogrebotina.

Naime, nakon što je jedan građanin spomenute noći uočio 33-godišnjaka u „akciji“ na području Donjeg Grada i to odmah dojavio policiji, policajci II PP Osijek zatekli su ga na djelu.

Nakon kriminalističkog istraživanja utvrdili su da je probušio po dvije gume na četiri automobila osječkih tablica u vlasništvu  56-godišnjaka, 26-godišnjaka i 43-godišnjaka u Krstovoj i Zmaj Jovinoj ulici, kao i jednu gumu na automobilu 30-godišnjaka, također u Krstovoj ulici. U istoj ulici 33-godišnji je počinitelj, iste noći, oštrim predmetom na više mjesta oštetio i karoseriju automobila u vlasništvu 42-godišnjeg Osječanina. Bio je pod utjecajem alkohola.

Vlasnicima spomenutih vozila 33-godišnjak je, utvrđeno je, nanio ukupnu štetu od oko 7.300 kuna, a sljeduje ga kaznena prijava za uništenje i oštećenje tuđe stvari.



Stranica