Izrada strateškog plana prevencije za Osijek

Slika radni.JPG

OSIJEK - U organizaciji Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek 03. studenoga u hotelu ''Mursa'' održan je radni sastanak pod nazivom „Izrada strateškog plana prevencije za Osijek".

Na temelju odluke sa 2. sjednice Vijeća za prevenciju grada Osijeka, koja je održana u ožujku ove godine u Poglavarstvu grada Osijeka, oformljene su stručne, radne skupine koje se bave donošenjem prijedloga za rješenja konkretnih problema iz domene prevencije. U organizaciji Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek radne skupine su 03. studenoga 2010. godine u hotelu ''Mursa'' održale radni sastanak pod nazivom „Izrada strateškog plana prevencije za Osijek".

Na sastanku, na kojem su obrađivane teme nasilja u obitelji, suzbijanje vršnjačkog nasilja i rad ugostiteljskih objekata, radili su predstavnici Grada Osijeka, Prekršajnog suda u Osijeku, Zavoda za javno zdravstvo, Info-centra za mlade Osijek, Ženske udruge „Izvor" Tenja, Ureda Državne uprave, Medicinske škole Osijek, osječkih osnovnih škola Ljudevita Gaja i Antuna Mihanovića i PU osječko – baranjske, koju se predstavljali Damir Takač, voditelj Odsjeka za prevenciju, Karmela Martinović – Grčić, voditeljica Odsjeka maloljetničke delikvencije i Željko Vranković, policijski službenik Odsjeka za prevenciju.



Stranica