„Reci NE nasilju i ovisnosti“

Slika predavanje-1.jpg

ČEPIN - U OŠ "Vladimir Nazor" u Čepinu policijski službenici PU osječko - baranjske 20. listopada održali su predavanje vezano uz suzbijanje vršnjačkog nasilja i ovisnosti. 

U okviru programa aktivnosti vezanih uz sprječavanje nasilja među djecom i mladima te Nacionalne strategije suzbijanja zlouporabe opojnih droga, policijski službenici PP Čepin, uz suradnju Odsjeka za kriminalitet droga i Odsjeka za prevenciju PU osječko – baranjske kao i Vijeća za prevenciju općine Čepin, u osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Čepinu 20. listopada održali su edukativno predavanje. Predavanju je nazočilo 100-tinjak učenika škole, koji su uz slogan „Reci NE nasilju i ovisnosti“ upoznati sa štetnošću vršnjačkog nasilja i ovisnosti o alkoholu, cigaretama te, posebno, opojnim drogama.

Svrha projekta „Reci NE nasilju i ovisnosti“ jest da se edukativnim predavanjima prevenira vršnjačko nasilje, ali i djeluje na unaprjeđenje nacionalne politike u smislu ustrojavanja učinkovitijeg sustava suzbijanja zlouporabe opojnih droga.

Predavanje na navedenu temu djelatnici PU osječko – baranjske, u suradnji s općinom Čepin, održat će i učenicima čepinske osnovne škole „Miroslav Krleža“, 25. listopada s početkom u 12,20 sati.



Stranica