Preminuo u bolnici

IVANOVAC - Od zadobivenih teških i po život opasnih ozljeda 57-godišnji vozač, Nebojša T. (57) iz Divoša, preminuo je u 17,40 sati u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

U Dugoj ulici u Ivanovcu 18. listopada došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Od zadobivenih teških i po život opasnih ozljeda 57-godišnji vozač, Nebojša T. (57) iz Divoša, preminuo je u 17,40 sati u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

Do nesreće je došlo kada je vozač, koji se nalazio sam u osobnom automobilu osječkih registracijskih oznaka, a kretao se iz smjera zapada prema istoku (iz Čepina prema Antunovcu), izgubio nadzor nad upravljačem Mercedesa u Dugoj ulici, nakon čega je sletio u odvodni kanal gdje je udario u betonski most ispred kućnog broja 154.

PU osječko-baranjska zaprimila je dojavu o nesreći u 16,35 sati. Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek. Istražni sudac Županijskog suda naložio je obdukciju tijela nesretnog vozača, koja će se obaviti u KBC-u u Osijeku.  

Molimo vozače da zbog loših vremenskih uvjeta te vlažnih i skliskih kolnika, smanje brzinu kretanja svojih vozila da bismo izbjegli ovakva ili slična neželjena događanja.



Stranica