Seminar o suzbijanju kriminaliteta droga

Slika mara.jpg

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj od 19. do 22. listopada održat će se prvi u nizu seminara vezanih uz problematiku kriminaliteta droga, na kojem se očekuje oko 30 polaznika.

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj od 19. do 22. listopada održat će se prvi u nizu seminara vezanih uz problematiku kriminaliteta droga, na kojem se očekuje oko 30 polaznika. Seminare provodi Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske kroz Projekt ''IPA 2007'' u sklopu programa pred pristupne pomoći Europske unije zemljama kandidatkinjama za članstvo u EU.

Prema planu i programu Projekta ''IPA 2007'' planirano je provođenje ukupno osam seminara vezanih za kriminalitet doga, u trajanju od po četiri dana, koji će se održati u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Seminare će voditi austrijski partneri projekta na njemačkom jeziku. 

Uz policijske službenike kriminaliteta droga iz Policijskih uprava vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, požeško-slavonske i osječko-baranjske, na seminaru koji počinje 19. listopada u 09,00 sati, sudjelovat će carinski službenici, predstavnici Županijskih državnih odvjetništava i USKOK-a te Policijskog nacionalnog USKOK-a u Osijeku.



Stranica