Obilježavanje Dana policije

Slika /policija grb.bmp

PU osječko-baranjska obilježit će Dan policije i Dan svetog Mihaela u ponedjeljak, 27. rujna, na Trgu Ante Starčevića u Belišću.

PU osječko-baranjska obilježit će Dan policije i Dan svetog Mihaela u ponedjeljak, 27. rujna, na Trgu Ante Starčevića u Belišću. Od 09,00 sati građani mogu na postavljenim štandovima razgledati naoružanje, opremu i vozila, koja policija koristi u svom radu. U 10,00 sati počinje program tijekom kojega će se pokaznim vježbama građanima predstaviti pripadnici Interventne jedinice policije i Specijalne jedinice policije Osijek. U 11,30 sati u restoranu Park u Valpovu počinje svečana akademija na kojoj će PU osječko-baranjska javno pohvaliti policajce, koji su svojim radom i zalaganjem pridonijeli većem ugledu Hrvatske policije. 
 
U četvrtak, 30. rujna, u pred spomen-obilježjem u dvorištu PU osječko-baranjske (Osijek, Trg L. Ružičke 1) u 09,30 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće u čast poginulih i umrlih policijskih službenika ove PU, a u 11,00 sati u velikoj dvorani u potkrovlju PU osječko-baranjske održat će se Sveta misa povodom Dana policje i Dana policijske kapelanije Sveti Jeronim, koju će predvoditi msgr. Juraj Jezerinac, vojni ordinarij.
 
Pozivamo građane Osječko-baranjske županije da nam se pridruže u obilježavanju Dana policije i Dana svetog Mihaela, zaštitnika Hrvatske policije.


Stranica