Ukradeni autobusi

Slika PANTURIST.jpg

DONJI MIHOLJAC, NAŠICE - U noći između 19. i 20. rujna s autobusnih kolodvora u Donjem Miholjcu i Našicama ukradena su dva autobusa tvrtke "Panturist".

U noći između 19. i 20. rujna s parkirališta autobusnog kolodvora u Donjem Miholjcu ukraden je autobus tvrtke ''Panturist'', vrijedan oko 75.000 kuna. Policijski službenici PPRP Sisak 20. rujna u 08,00 sati uočili su i zaustavili ukradeni autobus u Kratečkom, nedaleko Siska, kojim je upravljao 42-godišnjak iz Šeovice (područje PU bjelovarsko-bilogorske). Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 42-godišnji ''vozač'' počinio kazneno djelo teške krađe. Protiv osumnjičenika, koji je stari znanac policije po sličnim ili istim kaznenim djelima, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Valpovu te optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. ''Vozač'' je po prethodno raspisanoj potrazi prepraćen u Zatvor Karlovac.
 
Tijekom iste noći ukraden je još jedan autobus tvrtke ''Panturist'', ali s autobusnog kolodvora u Našicama. Taj je autobus pronađen napušten na željezničkoj postaji u Markovcu Našičkom. Protiv za sada nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela oduzimanja tuđe pokretne stvari.


Stranica