Prometna nesreća s poginulom osobom

BUDIMCI - Dana 14. rujna oko 15,20 sati na raskrižju Starčevićeve ulice i Ulice bana Jelačića u Budimcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula i tri osobe ozlijeđene.

Dana 14. rujna oko 15,20 sati na raskrižju Starčevićeve ulice i Ulice bana Jelačića u Budimcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula i tri osobe ozlijeđene.
 
Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak iz Našica upravljajući osobnim automobilom Ulicom bana Jelačića iz smjera Podgorača u smjeru Čepina dolaskom do raskrižja sa Starčevićevom ulicom izgubio nadzor nad svojim osobnim automobilom. Tom prilikom osobni automobil u zanošenju, uslijed rasutog stajskog gnojiva na kolniku, prešao je na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera te desnim bočnim dijelom udario u prednji dio teretnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera. Uslijed posljedica sudara na mjestu događaja preminuo je vozač osobnog automobila dok je 29-godišnji putnik iz teretnog automobila zadobio teške, a vozač teretnog automobila kao i drugi putnik iz njegovog vozila lake tjelesne ozljede.  
 
Osnovano se sumnja kako je dionicom ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća neposredno prije nemilog događaja, upravljajući traktorom s priključenom prikolicom, prošao 33-godišnjak iz Budimaca. Na prikolici se nalazio nedovoljno osiguran teret koji se rasuo kolnikom, a što je također jedan od uzroka prometne nesreće. Protiv vozača traktora slijedi kaznena prijava.


Stranica