Razriješene teške krađe

Slika /provala.jpg

ĐAKOVO - Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Đakovo razriješeno je deset teških krađa provaljivanjem na području Đakova izvršenih od studenog 2009. godine do konca srpnja ove godine.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Đakovo razriješeno je deset teških krađa provaljivanjem na području Đakova izvršenih od studenog 2009. godine do konca srpnja ove godine.
 
Osnovano se sumnja da je 23-godišnjak iz Đakova izvršio i pokušao izvršiti ukupno sedam teških krađa od čega je izvršio četiri provale u trgovine i jednu u kiosk dok je po jednom bezuspješno pokušao provaliti u trgovinu i benzinsku crpku. Prilikom provala otuđeni su razni prodajni artikli, najčešće i u najvećoj količini cigarete i alkoholna pića. Krađama je pričinjena ukupna šteta veća od 35.000 kuna. Protiv otkrivenog provalnika, koji je već dobro poznat policiji, slijede odgovarajuće kaznene prijave.
 
Za tri preostale teške krađe tereti se 29-godišnji Đakovčanin. Osnovano se sumnja da je 29-godišnjak tijekom proljeća ove godine na području Đakova izvršio provale u kioske kojom prilikom je otuđio razne prodajne artikle od kojih najčešće cigarete. Provalama je pričinio ukupnu štetu veću od 6.000 kuna. Protiv također vrlo dobro poznatog provalnika slijede odgovarajuće kaznene prijave. 
 


Stranica