Četvorica privedena zbog zlouporabe opojnih droga

Slika /heroin1.jpg

OSIJEK - Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU osječko – baranjske, u suradnji s kolegama iz PU vukovarsko – srijemske, završili su opsežno kriminalističko istraživanje vezano uz kaznena djela zlouporabe opojnih droga, kojim je bilo obuhvaćeno više osoba s područja Osječko – baranjske i Vukovarsko – srijemske županije.

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU osječko – baranjske, u suradnji s kolegama iz PU vukovarsko – srijemske, završili su opsežno kriminalističko istraživanje vezano uz kaznena djela zlouporabe opojnih droga, kojim je bilo obuhvaćeno više osoba s područja Osječko – baranjske i Vukovarsko – srijemske županije.
Dana 10. rujna u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku, zbog sumnje da su posjedovali, prodavali odnosno drugima davali na uživanje opojne droge, uz kaznenu prijavu, privedeni su 35-godišnjak iz Osijeka, 36-godišnjak iz Vinkovaca, te 47-godišnjak i 39-godišnjak iz Vukovara. U pretrazi njihovih stanova i vozila pronađena je, među ostalim, manja količina heroina u paketićima, kao i manja količina marihuane i kokaina, pet digitalnih vaga za precizno mjerenje, žlica s tragovima heroina, više telefonskih „SIM“ kartica, te novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.
Kriminalističkim istraživanjem bile su obuhvaćene još dvije osobe, 33-godišnjak iz Osijeka i 32-godišnjak iz Vukovara, koje su također kazneno prijavljene zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile istovrsno kazneno djelo. Većina prijavljenih već je od ranije poznata policiji.


Stranica