Dovršena kriminalistička istraživanje

BELI MANASTIR, NAŠICE - Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika iz PP Beli Manastir i Našice razriješene su tri teške krađe provaljivanjem i jedna krađa.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika iz PP Beli Manastir i Našice razriješene su tri teške krađe provaljivanjem i jedna krađa.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 20-godišnjak iz Novog Čeminca u veljači pokušao provaliti u trgovinu "Biljemerkant" u Čemincu (u čemu ga je spriječilo aktiviranje zvučnog alarma, pa je ova teška krađa provaljivanjem ostala na pokušaju) te da je, također tijekom veljače, iz sakristije crkve u Čemincu ukrao novčanik sa oko 6.000 kuna, osobnim dokumentima i bankarskim karticama. Ujedno je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je u studenom prošle godine provalio u sakristiju rimokatoličke crkve u Dardi iz koje je otuđio 850 kuna.

Policijski službenici PP Našica utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnjak iz Donje Motičine tijekom noći između 28. veljače i 01. ožujka provalio u trgovinu tepisima "Poljud" u Štrosmajerovoj ulici u Našicama iz koje je otuđio 950 kuna.

Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica