Pronađen provalnik

OSIJEK - Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnji Osječanin u prosincu prošle godine počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u Satnici.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnji Osječanin u prosincu prošle godine počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u Satnici. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Osječanin se tereti da je tijekom noći između 02. i 03. prosinca provalio u trgovačku radnju "Stožercomerce" na Trgu svete Katarine u Satnici, a potom u ugostiteljski objekt "Kod strica" i Crkvu sv. Katarine", iz kojih je odnio novac i prehrambene artikle. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 1.700 kuna.

Osumnjičeni je 24. siječnja u 21,05 sati otkriven u Valpovu tijekom redovne kontrole prometa, a uhićen je na osnovi raspisane potrage s mjerom "uhititi" zbog kaznene odgovornosti i provođenja kriminalističkog istraživanja. Dvadesetjednogodišnjak je nakon dovršenog istraživanja pušten na slobodu.



Stranica