Dovršena kriminalistička istraživanja

OSIJEK, NAŠICE - Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Našice i I. PP Osijek razriješena su dva kaznena djela teških krađa provaljivanjem i jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Našice i I. PP Osijek razriješena su dva kaznena djela teških krađa provaljivanjem i jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 17-godišnjak iz Đurđenovca 08. siječnja oko 1,30 sati provalio u ugostiteljski objekt "Camel" u Đurđenovcu te da je još s trojicom svojih prijatelja, u dobi od 16, 18 i 19 godina u isti objekt provalio i 20. prosinca prošle godine, kada su odnijeli pivo, alkohol, hranu i 200 kuna. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 1.700 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku.

Istom odvjetništvu slijedi kaznena prijava protiv trojice Osječana u dobi od 16 i 17 godina, koji su 16. siječnja oko 01,20 sati zatečeni na razkrižju Gundulićeve i Slavičekove ulice u Osijeku, dok su uništavali semafor. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari. Šteta će biti poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva tvrtke "Elektromodul".



Stranica