Razbojnička krađa

ĐAKOVO - Nepoznati mladić je 23. prosinca oko 19,50 sati u trgovini "Pan" na Trgu N. Š. Zrinskog u Đakovu izvršio razbojničku krađu, prilikom koje je lakše tjelesne ozljede zadobila 52-godišnja djelatnica trgovine iz Đakova.

Nepoznati mladić je 23. prosinca oko 19,50 sati u trgovini "Pan" na Trgu N. Š. Zrinskog u Đakovu izvršio razbojničku krađu, prilikom koje je lakše tjelesne ozljede zadobila 52-godišnja djelatnica trgovine iz Đakova.

Mladić je ušao u trgovinu i kupio salamu. Kada je djelatnica otvorila blagajnu da bi naplatila robu, mladić ju je snažno odgurnuo i iz blagajne uzeo oko 2.900 kuna s kojima je pokušao napustiti trgovinu. Djelatnica ga je pokušala spriječiti u bijegu, ali je ponovno snažno odgurnuta, zbog čega je pala na pod i zadobila lake tjelesne ozljede. Mladi razbojnik je pobjegao, a djelatnici je pružena liječnička pomoć.

Radi se o mladiću slabije tjelesne građe, visine oko 160 centimetara, koji je bio odjeven u tamniju jaknu s kapuljačom, tamno plavi donji dio trenirke i kapu kariranog uzorka.



Stranica