Vozio 100 km/h preko dopuštene brzine

ČEPIN - U ponedjeljak, 7. prosinca u 17,45 sati na relaciji Vuka - Čepin, 20-godišnji vozač VW Passata iz Đakova, zatečen je pri vožnji brzinom od 194 km/h na mjestu gdje je dopuštena brzina ograničena na 90 km/h.

U ponedjeljak, 7. prosinca u 17,45 sati na relaciji Vuka - Čepin,  20-godišnji vozač VW Passata iz Đakova, zatečen je pri vožnji brzinom od 194 km/h na mjestu gdje je dopuštena brzina ograničena na 90 km/h.
 
Vozač ke prethodno u Vuki izvršio pretjecanje preko pune linije, a nakon zabilježene prebrze vožnje kod skretanja za Vladislavce nepropisnim pretjecanjem dva vozila ugrozio je ostale sudionike u prometu.
 
Sve to zabilježila je kamera "presretača", pa će se ovaj Đakovčanin uskoro naći pred Prekršajnim sudom u Osijeku, kojemu je policija predložila novčanu kaznu od 3.000 - 7.000 kuna uz zaštitnu mjeru oduzimanja B kategorije u trajanju od 12 mjeseci, sukladno Zakonu.
 
Mladić je do sada u niz navrata zabilježen u prometnim prekršajima, a u evidenciji ima 12 negativnih prekršajnih bodova te je u postupku izricanja rješenja zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 9 mjeseci za ranije prekršaje.    
 


Stranica