Otkriveni provalnici

ĐAKOVO - Policijski službenici PP Đakovo su kriminalističkim istraživanjem razriješili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem na svom području.

Policijski službenici PP Đakovo su kriminalističkim istraživanjem razriješili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem na svom području za što su nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljene dvije osobe, 22-godišnjak i 19-godišnjak iz Đakova.

Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnjak u noći između 28. i 29. studenoga provalio u kiosk Tisak, Pašin prolaz u Đakovu, iz kojega je otuđio cigarete, čokolade i prezervative, pričinivši štetu od oko 8.000 kuna. Uz sudski nalog izvršena je pretraga njegova doma i drugih prostorija s kojima se koristi, tijekom koje su pronađeni i uz potvrdu oduzeti predmeti koji potječu iz kaznenog djela.

Ujedno se 22-godišnjaka sumnjiči da je sa 19-godišnjim sumještaninom u noći između 09. i 10. studenoga provalio u skladište trgovine Đama u Jelačićevoj ulici u Đakovu, iz koje su odnijeli cigarete, suhomesnate proizvode, kozmetiku, alkohol i druge artikle, pričinivši štetu od oko 10.000 kuna.



Stranica