Zlouporaba opojnih droga

OSIJEK - U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku uz kaznenu prijavu 05. studenoga dovedeni su 33-godišnjak iz Batine i 31-godišnjakinja iz Osijeka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga (čl. 173. st. 2. KZ - preprodaja).

U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku uz kaznenu prijavu 05. studenoga dovedeni su 33-godišnjak iz Batine i 31-godišnjakinja iz Osijeka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga (čl. 173. st. 2. KZ - preprodaja). Uz njih kazneno je prijavljen i 26-godišnjak iz Dražice (područje Rijeke), također zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga (čl. 173. st. 1. KZ - posjedovanje).

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU osječko-baranjske su 04. studenoga u jednom od ugostiteljskih objekata u Bilju zatekli 31-godišnju Osječanku i 26-godišnjaka iz Dražice. Kod njega je pronađen i uz potvrdu oduzet paketić s amfetamin speedom u pasti, težak 5,1 gram. Kriminalističkim istraživanjem, koje je obuhvatilo više osoba, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 33-godišnjak iz Batine i 31-godišnjakinja iz Osijeka kupovali opojnu drogu radi daljnje preprodaje, a da je 26-godišnjak iz okolice Rijeke posjedovao drogu.

Pretragom doma kod 33-godišnjaka iz Batine pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 19 PVC paketića marihuane s ukupno 19,4 grama marihuane, 3,1 gram amfetamin speeda u pasti, digitalna vaga s tragovima zelene biljne materije te metalna kutija s mješavinom duhana i zelene biljne materije. 



Stranica