Nesreća na pružnom prijelazu

DARDA - Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 51-godišnjak iz Bilja počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 51-godišnjak iz Bilja počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Pedesetjednogodišnjaka se tereti da je 03. studenoga oko 14,16 sati došlo do nesreće na pružnom prijelazu između Darde i Meca jer nije spustio polubranike i uključio svjetlosnu i zvučnu signalizaciju, ako je to bio dužan učiniti. U naletu na osobni automobil međunarodnog vlaka, koji prometuje na relaciji Sarajevo-Osijek-Budimpešta, lakše su ozlijeđeni majka (28) i dijete (8), dok otac (35), koji je upravljao vozilom, nije ozlijeđen. Obitelj je iz Novog Bezdana, a vozilom su se iz smjera Darde kretali prema Osijeku Županijskom cestom 4257.



Stranica