Dovršena kriminalistička istraživanje

Kriminalističkim istraživanjem policijski službenici I. PP Osijek, PP Đakovo i PP Beli Manastir razriješili su sedam kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i krađa, za što su kazneno prijavljene četiri osobe.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. PP Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 32-godišnjak iz Ivanovca tijekom ove godine na području Osijeka počinio pet teških krađa provaljivanjem u tvrtku Bauerfeind (Vukovarska 12), ugostiteljski objekt Lav (Gajev trg 5), tvrtku Dimnjak (Vukovarska 28), što je ostalo na pokušaju, caffe bar Feral (Gajev trg 5) i u prostorije Zavoda za stanovanje (Franje Krežme 18). Protiv osumnjičenog, koji je provalama pričinio štetu od oko 11.000 kuna, slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici PP Beli Manastir su kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 23-godišnjak iz Darde u noći između 14. i 15. srpnja ove godine iz otvorenog skladišta tvrtke Eko gradnja u ulici N.Š.Zrinskog u Dardi otuđio šest buntova žičanog pletiva u materijalnoj vrijednosti od oko 3.000 kuna. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava.

Protiv 19-godišnjaka i 22-godišnjaka iz Đakova bit će podnesena kaznena prijava za tešku krađku provaljivanjem jer su policijski službenici PP Đakovo kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanost osnovane sumnje da su mladići u vremenu od 19. do 30. kolovoza ove godine provalili u pogon trgovačkog društva Mexo u Starčevićevoj ulici u Đakovu iz kojega su otuđili 15 kutija šaržiranih čavala, električni produžni kabel i šest aparata za gašenje požara. Materijalna šteta iznosi oko 6.000 kuna. 

 



Stranica