Dovršeno kriminalističko istraživanje

OSIJEK - Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 16-godišnjak iz Bistrinaca tijekom ove godine na području Osijeka počinio pet teških krađa provaljivanjem i dvije krađe.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 16-godišnjak iz Bistrinaca tijekom kolovoza i rujna ove godine na području Osijeka počinio pet teških krađa provaljivanjem i dvije krađe. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

Mladića se tereti da za dvije teške krađe provaljivanjem u spremište za plinske boce na benzinskoj pumpi Petros na Južnoj osječkoj obilaznici, iz kojega je odnio ukupno 16 plinskih boca; pokušaj provale u osobni automobil Opel Astra, koji je bio parkiran na Gornjodravskoj obali 100; provalu u VW Passat na Vijencu G. Zobundžije iz kojega je odnio CD-radio Kenwood; krađu vanbrodskog motora Mercury 5 s čamca usidrenog ispred vojarne Vrbik; za provalu u čamac usidren kod Neptuna iz kojega je odnio vanbrodski motor Yamaha i za sudioništvo u krađi mopeda Boatian s Vijenca I. Meštrovića. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 25.000 kuna. 

 



Stranica