Priveden u Istražni centar

OSIJEK - U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku 30. rujna doveden je 58-godišnji Osječanin uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju. Uz njega kazneno su prijavljeni i 69-godišnji Osječanin, također za ubojstvo u pokušaju te 68-godišnji Osječanin zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku 30. rujna doveden je 58-godišnji Osječanin uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju (čl. 90. u vezi čl. 33. KZ). Uz njega kazneno su prijavljeni i 69-godišnji Osječanin, također za ubojstvo u pokušaju (čl. 90. u vezi čl. 33. KZ) te 68-godišnji Osječanin zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

U polju u Ulici J.R.Kira u Osijeku 29. rujna oko 14 sati došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između 69-godišnjaka i 68-godišnjaka u koji se nakoncu umiješao i 58-godišnjak. Tijekom svađe 68-godišnjak je nekoliko puta udario štihačom 69-godišnjaka, koji ga je potom ubo nožem u abdomen. Pedesetosmogidišnjak je potom uzeo štihaču i zadao nekoliko udaraca 69-godišnjaku. Dva starija muškarca hitno su prevezena u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su do daljnjeg zadržani na liječenju zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda. Obojica su izvan životne opasnosti. Pedesetosmogodišnjak je uhićen i doveden u službene prostorije II. PP na kriminalističko istraživanje, kojom je utvrđena osnovana sumnja da su sva trojica počinila kaznena djela.

Stranica