Dovršena kriminalistička obrada

OSIJEK - Kriminalističkom obradom policijski službenici I. PP Osijek razriješili su deset teških krađa provaljivanjem od kojih su četiri ostale na pokušaju. Zbog osnovane sumnje da su ih počinili kazneno su prijavljeni 28-godišnjak i 19-godišnjak iz Osijeka.

Kriminalističkom obradom policijski službenici I. PP Osijek razriješili su deset teških krađa provaljivanjem od kojih su četiri ostale na pokušaju. Zbog osnovane sumnje da su ih počinili kazneno su prijavljeni 28-godišnjak i 19-godišnjak iz Osijeka.

Osnovano se sumnja da su sami ili zajedno tijekom prošle i ove godine 28-godišnjak i 19-godišnjak čak osam puta provalili u skladište Caritasa na Trgu Vatroslava Lisinskog u Osijeku, iz kojega su odnijeli neutvrđenu količinu doniranih odijevnih predmeta, dva kuhala za kavu, kavu i manju količinu hrane. Ujedno ih se sumnjiči da su provalili u jednu šupu u Gundulićevoj ulici iz koje su odnijeli šest video-rekordera, 10 lampi, knjige, projektor, kasete i CD-ove. Također se osnovano sumnja da su pokušali provaliti i u auto-centar Mladen, također u Gundulićevoj ulici u Osijeku.

Stranica