Otkriveni razbojnici

OSIJEK - Policijski službenici I. PP Osijek razotkrili dva od tri napadača koji su 20. lipnja u osječkoj Trvđi teško ozlijedili 30-godišnjaka iz Belišća, a potom mu otuđili novac i mobitel.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 19-godišnji i 18-godišnji Osječani 20. lipnja oko tri sata iza ponoći u osječkoj Tvrđi izvršili kazneno djelo razbojništva i nanošenja teške tjelesne ozljede 30-godišnjaku iz Belišća, oštetivši ga za oko 1.000 kuna. 

Nemili događaj dogodio se na Trgu V. Lisinskog u Osijeku, ispred ugostiteljskog objekta Bastion. Trojica nepoznatih mladića su presrela 30-godišnjaka, kojega su udarcima šakama i nogama po cijelom tijelu srušili na tlo, a istovremeno mu s ramena otrgnuli torbicu s novčanikom, osobnim dokumentima, novcem i dva mobitela. Nesretni Belišćanin je u napadu zadobio tešku tjelesnu ozljedu jer je slomio kost u laktu prilikom pada na tlo.

Torbica, osobni dokumenti i Nokia su pronađeni odbačeni u blizini, dok su novac i LG nestali.

Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku. Policija nastavlja s radom u cilju pronalaženja trećeg napadača.



Stranica