U blizini Harkanovaca poginuo vozač

VALPOVO - Na DC 517, u blizini Harkanovaca, 06. kolovoza oko 04,10 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo Marko B. (25) iz Zelčina, a ozlijeđeno je još četvero mladih sumještana u dobi od 17 do 22 godine.

Na DC 517, u blizini Harkanovaca, 06. kolovoza oko 04,10 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Marko B. (25) iz Zelčina, a lakše je ozlijeđeno četvero mladih sumještana u dobi od 17 do 22 godine.

Marko B. upravljao je osobnim automobilom Opel Astra iz smjera Zelčina prema Harkanovcima. Nedaleko Harkanovaca mladić je izgubio nadzor nad upravljačem, vozilo je prešlo u lijevi kolnički trak, a potom je sletjelo u kanal gdje je došlo do prevrtanja u kojem je vozač ispao iz automobila i na mjestu nesreće preminuo. U automobilu se nalazilo još četvero mladih putnika iz Zelčina, u dobi od 17 do 22 godine, koji su srećom zadobili samo lakše tjelesne ozljede te će nakon pružanja liječničke pomoći najvjerojatnije svi biti pušteni iz Kliničke bolnice Osijek na kućnu njegu.

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku naložio je obdukciju mrvog tijela koja će se obaviti u Kliničkoj bolnici Osijek. Očevid prometne nesreće obavila je očevidna ekipa PP Valpovo.



Stranica