Liječnici se bore za život djevojčice iz Zagreba

ČEPIN - U teškoj prometnoj nesreći između Čepina i Ivanovca 20. srpnja u 19,30 sati šestogodišnjakinja iz Zagreba zadobila je teške i po život opasne ozljede, dok su njezina osmogodišnja sestra i majka zadobile tešk etjelesne ozljede, a otac lakše.

Na županijskoj cesti 4089, dionici između Ivanovca i Čepina, 20. srpnja u 19,25 sati došlo je do slijetanja s kolnika osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojem su se, osim 27-godišnjeg vozača iz Zagreba, nalazile njegova supruga (27) te kćeri u dobi od šest i osam godina. Mlađa je zadobila je teške i po život opasne ozljede, zbog kojih se liječnici u Kliničkoj bolnici Osijek bore za njezin život. Njezina sestra i majka zadobile su teške tjelesne ozljede, a otac lakše.
           Do nesreće je došlo kada je vozač izbubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u cestovni kanal, gdje je udario u betonski most. Očevid nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe Postaje prometne policije Osijek. Protiv vozača, za kojega je alkotest pokazao da nije vozio pod utjecajem alkohola, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Stranica