Teška prometna nesreća na Biljskoj cesti

BELI MANASTIR - Na Biljskoj cesti je 10. srpnja u 06,35 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

Na Biljskoj cesti je 10. srpnja u 06,35 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je 34-godišnjak iz Kneževih Vinograda zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, koje su konstatirane u Klničkoj bolnici Osijek, gdje se liječnici bore za njegov život.
                 Tridesetčetverogodišnjak je upravljao Opel Corsom belomanastirskih registracijskih oznaka iz smjera Bilja prema Osijeku. U jednom trenutku je iz za sada neutvrđenog razloga prešao na lijevi kolnički trak u kojem se izravno sudario s autobusom tvrtke Panturist osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak iz Bilja, a koji se kretao iz smjera Osijeka prema Bilju. Corsa se od siline udara o autobus okrenula na krov i nastavila se kretati preko zemljane površine i biciklističke staze, a potom je udarila u drvo.  
                 Vozač autobusa i jedini putnik koji se u trenutku nesreće nalazio u autobusu nisu ozlijeđeni, dok je vozač osobnog automobila, kojega su iz iskrivljenog lima izvukli pripadnici JPVP grada Osijeka, hitno prevezen u Kliničku bolnicu Osijek gdje se liječnici bore za njegov život jer je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. 
                 Očevid prometne nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju policijskih službenika PP Beli Manastir. Tijekom očevida promet se navedenom dionicom odvijao otežano, naizmjenično jednim kolničkim trakom uz pomoć policijskih službenika koji su regulirali prolazak vozila.



Stranica