Priveden istražnom sucu

NAŠICE - Osumnjičenik za ubojstvo 71-godišnjaka u Donjoj Motičini danas (01. srpnja) je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku danas ujutro (01. srpnja) je uz kaznenu prijavu doveden 45-godišnjak iz Donje Motičine za kojega se osnovano sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva 71-godišnjeg sumještanina.
Četrdesetpetogodišnjak je 29. lipnja nožem izbo svog 71-godišnjeg sumještanina u dvorištu žrtvine obiteljske kuće u Mažuranićevoj ulici u Donjoj Motičini. Zbog višestrukih ubodno-reznih rana po prsima i abdomenu, 71-godišnjak je odmah preminuo. Njegovo tijelo je pronađeno oko 15,20 sati.
Očevid na mjestu događaja obavio je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe ove PU i policijskih službenika PP Našice, te nazočnost državnog odvjetnika. Prema nalogu istražnog suca mrtvo tijelo prevezeno je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje je obavljena obdukcija.
Kriminalistička obrada nad 45-godišnjakom započela je jučer (30. lipnja) kada je otpušten iz Opće županijske bolnice u Našicama u kojoj je bio zadržan zbog lakših tjelesnih ozljeda koje je zadobio u sukobu sa 71-godišnjakom. 

Stranica