Provaljivali u ugostiteljske objekte

BELI MANASTIR - Policijski službenici PP Bali Manastir razriješili su sedam kaznenih djela na svom području, za što je prijavljeno pet mladih Baranjaca.

Policijski službenici PP Beli Manastir kriminalističkom obradom razriješili su sedam kaznenih djela počinjenih na njihovom području tijekom ove godine, zbog kojih je kazneno prijavljeno pet mladića s područja Baranje u dobi od 18 do 22 godine.
            Ovom obradom razriješeno je travanjsko oduzimanje tuđe pokretne stvari, odnosno krađa oko 8 500 kuna vrijednog osobnog automobila Opel Kadeta belomanastirskih registracijskih oznaka, koji je nezaključan i s ključevima u kontakt-bravici bio parkiran ispred vlasnikove obiteljske kuće u Cesarčevoj ulici u Belom Manastiru. Vozilo je pronađeno isti dan na obilaznici u blizini Darde, a nakon obavljenog očevida vraćeno je 65-godišnjem vlasniku. Osnovano se sumnja da je ovo djelo počinio 18-godišnjak iz Luča.
            Za pet teških krađa provaljivanjem u pet ugostiteljskih objekata u Belom Manastiru i Dardi, pri čemu je nastala ukupna materijalna šteta od oko 21 000 kuna, osumnjičeni su, osim već spomenutog 18-godišnjaka, njegovi 19-godišnji i 22-godišnji kolege iz Belog Manastira. Iz ugostiteljskih objekata su otuđivali isključivo novac.
            Za tešku krađu provaljivanjem u Osnovnu školu ''Kneževi Vinogradi'', počinjenu tijekom noći između 12. i 22. svibnja, osnovano se sumnja da su počinili 18-godišnji i 20-godišnji mještani Kneževih Vinograda. Iz škole su otuđili električnu bušilicu, vrijednu oko 3 000 kuna.
 


Stranica