Policijska prevencija na manifestaciji „Zmajevi nad Gradom“

Policijski službenici prezentirali su preventivne projekte te su s najmlađim sudionicima proveli nekoliko radionica edukativno-kreativnog karaktera

FOTO: PU osječko-baranjske

Tradicionalna manifestacija Zmajevi nad Gradom, popularna Zmajada, održana je jučer, 53. put na Sportskom aerodromu Osijek - Čepin, u organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Osijeka i Aerokluba "Osijek". Okupila je gotovo 2.000 djece i njihovih roditelja.
 
Policijski službenici za prevenciju Policijske uprave osječko-baranjske, sudjelovali su na 53. manifestaciji „Zmajevi nad Gradom“ te su tom prilikom predstavili  i promovirali policijsku prevenciju kao i nacionalni preventivni projekt „Zajedno više možemo“ i to kroz komponentu „Sajam mogućnosti“, a kojemu je cilj primarna prevencija ovisnosti.
 
Policijski službenici prezentirali su preventivne projekte te su s najmlađim sudionicima, djecom predškolskog i školskog uzrasta, proveli nekoliko radionica edukativno-kreativnog karaktera. Poseban interes kod najmlađih izazvala je radionica - otisak prsta.
 
Uz natjecateljski dio Centar tehničke kulture organizirao je za sve posjetitelje i popratni program, u sklopu kojega je bila izložba starih automobila, oldtimera, i izložba motora Moto kluba Osijek.

Stranica