Događaji u prometu

Tijekom protekla 24 sata četiri prometne nesreće

FOTO: PU osječko-baranjska

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u preostale tri nastupila materijalna šteta. Sve jučerašnje prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.
 
Tri alkoholizirana vozača u prometu
U nadzoru prometa jučer su evidentirana 3 vozača (2 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 22,40 sati u Belišću, kada je u prometu zatečen 55-godišnjak iz Belišća, koji je upravljao biciklom, a kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,61 promila.
 
Preinačena vozila poslana na izvanredni tehnički pregled
Prometna policija je 1. i 2. veljače u nadzoru prometa zatekla tri vozila na kojima su obavljene preinake na vozilima na način da vozila u prometu stvaraju prekomjernu buku i tako narušavaju javni red i mir građana.  
 
Na jednom od vozila utvrđena su čak 23 veća nedostatka, zbog kojih je vozilo isključeno iz prometa oduzimanjem registarskih pločica, dok je na vozilu BiH registarskih oznaka utvrđeno 8 većih i 1 opasan nedostatak. Vozilo BiH registarskih oznaka isključeno je iz prometa, te je odmah vučnom službom prevezeno na područje Bosne i Hercegovine.
 
Državljaninu Bosne i Hercegovine izdan je prekršajni nalog te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 260 eura.
 
Napominjemo kako će policija i dalje provoditi sve mjere i radnje kako bi se zadržalo povoljno stanje javnog reda i mira građana u našoj županiji.
 
 
 

Stranica