Potpisan sporazum između PU osječko-baranjske i Grada Belišća

Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije i Grada Belišća čiji je cilj sinergijsko preventivno djelovanje i stvaranje sigurne zajednice koja brine o svojim građanima

FOTO: PU osječko-baranjska

U prostorijama Grada Belišća danas su načelnik Policijske uprave osječko-baranjske, Ladislav Bece i gradonačelnik Grada Belišća, Dinko Burić potpisali Sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta „Zajedno više možemo“.

Popisivanju sporazuma nazočili su i predstavnici Grada Belišća, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i pročelnik Domagoj Varžić te načelnik Policijske postaje Belišće,  Vlado Krznarić.

Sporazum o međusobnoj suradnji potpisan je s ciljem provođenja aktivnosti usmjerenih na edukaciju i prevenciju svih oblika rizičnog ponašanja s naglaskom na prevenciju nasilja, ovisnosti, imovinskog kriminaliteta i prevenciju u cestovnom prometu.

Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije i Grada Belišća čiji je cilj sinergijsko preventivno djelovanje i stvaranje sigurne zajednice koja brine o svojim građanima.
 

Stranica