Održan trening sigurne vožnje za policajce na motociklima

PU osječko-baranjska je za policijske službenike koji svoj posao obavljaju na motociklima, organizirala trening sigurne vožnje na prostoru Sportskog aerodroma

FOTO: PU osječko-baranjska

Na prostoru Sportskom aerodromu Čepin-Osijek jučer je održan trening sigurne vožnje  i spretnosti za sve policijske službenike PU osječko-baranjske koji upravljaju policijskim motociklima.

Trening uključuje savladavanje raznih elemenata na poligonu; start, oštar zavoj, prijelaz preko grede, prolaz u niskom stavu, osmica, prijenos čunja, podizanje karike, izbijanje loptice, klackalica i cilj.

Na treningu su bili prisutni i prošlogodišnji pobjednici treninga sigurne vožnje i spretnosti na državnoj razini, u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji, policijski službenici Slavko Lijić i Ivan Ljubas. Ove godine titulu najuspješnije policijskog službenika na razini PU osječko-baranjske odnio je Slavko Lijić.

Sudionici su se potom uputili na promotivnu vožnju ulicama grada Osijeka kako bi pravovremeno podsjetili građane na veću prisutnost motociklista na našim prometnicama i sve prednosti kao i opasnosti koje idu uz ovu kategoriju sudionika u prometu.
 

Stranica