Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

Na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Đakova i jedna na području Donjeg Miholjca.
 
UPRAVLJAO AUTOM S 1,91 PROMILA
Jučer, 2. studenog na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su dva vozača osobnog automobila koja su bila pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 22,30 sati u Šumarini, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 57-godišnjak iz Belog Manastira. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 1,91 promila alkohola u krv. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

Stranica