"Zdrav za 5" i plastični čepovi!

Djeci su održana predavanja na temu ekologije i zaštite okoliša što je sukladno provođenju nacionalnog preventivnog projekta „Zdrav za 5“

FOTO: PU osječko-baranjska

Dana 15. i 16. rujna, policijski službenici Ureda načelnika, Policijske uprave osječko-baranjske, preuzeli su sakupljene plastične čepove iz osnovne škole „Ivane Brlić Mažuranić“ iz Strizivojne i iz osnovne škole „Silvija Strahimira Kranjčevića“ iz Levanjske Varoši, a vezano za projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ koji je pokrenula Udruga oboljelih od leukemija i limfoma Hrvatske u koji se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska. Tom prilikom djeci ovih škola održana su predavanja na temu ekologije i zaštite okoliša što je sukladno provođenju nacionalnog preventivnog projekta „Zdrav za 5“.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim osnovnim i srednjim školama, dječjim vrtićima, udrugama, gradovima i općinama na području Županije osječko-baranjske te građanima koji su do sada sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.
 
Nadamo se da će u svakoj slijedećoj akciji uvijek biti još više skupljenih plastičnih čepova, obzirom da su se prethodne pokazale uspješne i da se kontinuirano povećava broj kilograma prikupljenih čepova.


 

Stranica