Tijekom protekla 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće

Sudionici prometnih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola

FOTO:Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo četiri prometne nesreće od kojih je u dvije prometne nesreće jedna osoba lako i jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a dvije su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a u Đakovu jedna prometna nesreća.
 
Sudionici prometnih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola.
 
VOZIO BICIKL S 1,84 PROMILA
Jučer, 7. rujna na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila i dva vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 22,45 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 61-godišnji biciklist iz Belog Manastira. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 1,84 promila alkohola u krvi.
 
U 23,15 sati u Semeljcima, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 31-godišnjkinja iz Zagreba. Vozačici je evidentirana koncentracija od 1,62 g/kg promila alkohola u krvi.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.
 

Stranica