Odigran prvi memorijalni malonogometni turnir u sjećanje na policijskog službenika Tomislava Hlevnjaka

Prije početka turnira na mjesnom groblju u Bilju, položeni su vijenci i zapaljene svijeće te su se nazočni prigodnom molitvom prisjetili pokojnog Tomislava Hlevnjaka    
 

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 15. rujna, u Bilju, na nogometnom igralištu, u organizaciji Policijske uprave osječko-baranjske, održan je prvi memorijalni malonogometni turnir u sjećanje na tragično preminulog policijskog službenika Tomislava Hlevnjaka.

Prije tri godine Policijska uprava osječko-baranjska iznenada je ostala bez iskusnog djelatnika, a policijski službenici bez radnog kolege.

Kako bi Tomislav ostao u sjećanju sadašnjim i budućim generacijama policijskih službenika, organiziran je prvi malonogometni turnir u Bilju.

Prije početka turnira na mjesnom groblju u Bilju, položeni su vijenci i zapaljene svijeće te su se nazočni prigodnom molitvom prisjetili pokojnog Tomislava Hlevnjaka.    

Na odigranom turniru sudjelovalo je 11 malonogometnih ekipa policijskih postaja i ekipa Interventne policije ove Policijske uprave, a ukupno je odigrano 38 utakmica.

Nakon neizvjesnih utakmica, prvo mjesto osvojila je ekipa Postaje granične policije  Dalj, drugo mjesto ekipa Policijske postaje Čepin i treće mjesto ekipa Postaje granične policije Beli Manastir.

Po završetku turnira, predstavnicima pobjedničkih ekipa pehare i zahvalnice uručila je kćerka Tomislava Hlevnjaka i zamjenik načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec.
 

Stranica