#Ostanimodogovorni – "Sportske igre mladih Osijek 2020."

Fokus projekta je na djeci i mladima kako bi eliminirali rizične faktore društveno devijantnog i antisocijalnog ponašanja
 

FOTO: PU osječko-baranjska

U sklopu preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“ policijski službenik Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i kontakt policajac I Policijske postaje Osijek sudjelovali su na „Sportskim igrama mladih 2020.“ dana 19. lipnja u Osijeku. Na tzv. „Srednjiki“ održana je završnica Coca-Cola kupa u malom nogometu za mlađe kategorije za Osječko-baranjsku županiju.

Tom prigodom su na promotivnom štandu dijeljeni edukativni letci natjecateljima i posjetiteljima kojim se željelo ukazati na potrebu navijanja bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja.

Cilj projekta je sve sudionike sportskog događaja senzibilizirati i educirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim utakmicama, a dok se putem edukativnog letka i drugih materijala željelo ukazati na potrebu navijanja bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja.

Fokus projekta je na djeci i mladima kako bi eliminirali rizične faktore društveno devijantnog i antisocijalnog ponašanja.
 

Stranica