Proslavimo Međunarodni praznik rada s obitelji - #OStanidoma

Građanima Osječko-baranjske županije želimo sretan Međunarodni praznik rada
 

FOTO: Ilustracija

Ovoga vikenda osim lijepog vremena koje nas potiče na izlazak iz svojih domova, slavimo i 1. svibnja - Međunarodni praznik rada, a što je veliki izazov provođenju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

U ovom trenutku je bez obzira na djelomično ublažavanje propisanih mjera Stožera civilne zaštite, važno se striktno pridržavati svih propisanih mjera socijalne distance (udaljenost od jednog metra, ne više od pet osoba na okupu, korištenje zaštitne maske i drugih uputa) kako bismo ustrajali u borbi i zajedno pobijedili pandemiju COVID-19.

Ovim putem obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nadzirati sva javna mjesta na kojima može doći do okupljanja građana (parkove, šetnicu uz Dravu i druga okupljališta) i upozoravati na eventualno kršenje odluke Stožera civilne zaštite.

Stoga vas pozivamo da ovaj praznik provedete u krugu svoje najuže obitelji gdje se može također prigodno proslaviti prazni rada (npr.uz roštilj) i tako dati svoj doprinos sprječavanju širenja virusa.

Policijska uprava osječko-baranjska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice u kojoj žive.

Svim građanima Osječko-baranjske županije želimo sretan Međunarodni praznik rada.
 

Stranica