Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Na području PU osječko – baranjske jučer, 25. ožujka, policijski službenici zatekli su pet vozača  koji su upravljali vozilom uz  nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Od navedenih pet vozača, četiri vozača upravljali su osobnim automobilom dok je jedan bio vozač bicikla.

Najveća prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 10,48 sati u Belišću, kada su zaustavili  52-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,68 grama po kilogramu. Vozač je  smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U popodnevnim satima u Vinkovačkoj ulici, u Osijeku, policijski službenici zaustavili su 53-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen.
 
Oko 21 sati, u Đakovu, dogodila se prometa nesreća sa materijalnom štetom, a kod sudionika nesreće, 29-godišnjeg hrvatskog državljanina, policijski službenici utvrdili su prisutnost alkohola u krvi od 1,80 grama po kilogramu. Vozač je  smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stranica