Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je  deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Osam nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, dvije na području Đakova, jedna na području Baranje, a po jedna na području Belišća i Donjeg Miholjca.

Jučer, 5. ožujka 2019. godine na području ove policijske uprave u prometu su zatečena 3 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u Osijeku kada je u popodnevnim satima zatečen 54-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,01 grama po kilogramu.

U jutarnjim satima 5. ožujka u Osijeku zatečen je 22-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.  

Istog dana oko podne u Đakovu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je vozač 51-godišnjeg hrvatskog državljanina upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,82 grama po kilogramu.

U popodnevnim satima u Osijeku dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom  u kojoj je 60-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,25 grama po kilogramu.

Oko podne u Osijeku zaustavljen je teretni automobil kojim je upravljao hrvatski državljanin i nad kojim je izvršen izvanredni tehnički pregled vozila kojim su utvrđene tehničke neispravnosti. S vozila su skinute registarske pločice te je isto isključeno iz prometa.
 

Stranica