Zatečeni u počinjenju prekršaja u prometu

Od 24. do 26. prosinca na području ove policijske uprave u prometu je zatečeno 7 vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
 
Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su 26. prosinca u 23,30 sati u Našicama, kada su zaustavili 25-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,40 promila.
 
U ponedjeljak 24. prosinca, u 20,25 sati u Martinu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 32-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,26 promila.
 
Istoga dana u 21,20 sati u Huttlerovoj ulici u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a 35-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,41 promila.
 
U 3,10 sati 25. prosinca u Ladimirevcima se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 61-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom, odbio je alkotestiranje. Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.
 
Istoga dana u 16 sati u Vardarcu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a 61-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,06 promila. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
U 22 sata 25. prosinca u Velimirovcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 29-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,89 promila.
 
Također 25. prosinca, u 22,10 sati u Dardi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 35-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,27 promila. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 


Stranica