Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće jedna je osoba teže, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostale tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Đakova i Belišća.
Jučer, 12. prosinca na području ove PU u prometu su zatečena 4 vozača od čega po 2 vozača osobnog automobila i bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21,20 sati u Zmajevcu, kada je zaustavljen 58-godišnji hrvatski državljanin iz Zmajevca, koji je upravljao biciklom, te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,32 g/kg.
U 15,10 sati u Potnjanima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a počinitelj, 51-godišnji hrvatski državljanin iz Vinkovaca, vozač osobnog automobila imao je alkohola u krvi od 1,01 g/kg.
U 19,20 sati na županijskoj cesti broj 4052 (kod Metlinaca), dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a počinitelj, 60-godišnji hrvatski državljanin iz Ladimirevaca, vozač bicikla imao je alkohola u krvi od 2,46 g/kg.


Stranica