Policija razotkrila provalnike

DALJ/BARANJA/VALPOVO - Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 33-godišnjak i 39-godišnjak iz Sarvaša počinili kazneno djelo teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 33-godišnjak i 39-godišnjak iz Sarvaša počinili kazneno djelo teške krađe. Mladići su tijekom travnja provalili u prodavaonicu u Sarvašu i ukrali različite prehrambene artikle, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna. Također, u siječnju 2012. godine, mladići su provalili u prodavaonicu u Sarvašu i ukrali različite prehrambene artikle i cigarete, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka te 17-godišnjak s područja Baranje počinili kazneno djelo teške krađe. Tijekom travnja mladići su provalili u prostorije športskog društva na području Bilja i ukrali agregat. Krađom je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka te 17-godišnjak s područja Bizovca počinili kazneno djelo teške krađe. Mladići su u travnju provalili u prodavaonicu u Bizovcu i ukrali nekoliko stotina kutija različitih cigareta, a materijalna vrijednost ukradenih cigareta bit će naknadno utvrđena.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se i da su 26-godišnji Valpovčanin te 24-godišnjak iz Narda počinili kazneno djelo teške krađe. Početkom travnja mladići su provalili u prodavaonicu u Nardu i ukrali razna alkoholna i bezalkoholna pića te različite prehrambene artikle. Krađom je nastala materijalna šteta od više stotina kuna.



Stranica